“Γιορτή λήξης από τα παιδιά της Α΄ και Β΄ τάξης και τελετή αποφοίτησης Στ’ τάξης”

«Σαν παλιό σινεμά», η καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου μας με πρωταγωνιστές τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α’ και Β’ τάξης του σχολείου μας μαζί με τις δασκάλες τους κα. Ντίνου Αλεξία και κα. Γκισλή Εύη. Όλοι μαζί αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά που φεύγει το πρωί της Πέμπτης 13/06 με μία πολύ όμορφη γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Η γιορτή είχε θέμα τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και τα παιδιά κατάφεραν να μας ταξιδέψουν σε παλιότερες εποχές μέσα από τα τραγούδια αλλά και τις ατάκες παλιών αγαπημένων ταινιών. Απίστευτες ατάκες και χοροί σκόρπισαν κέφι και πήραν ένα μεγάλο χειροκρότημα…

Στη συνέχεια, οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης αποχαιρέτησαν το Δημοτικό ολοκληρώνοντας ένα σημαντικό κύκλο στη σχολική τους πορεία. Σε μια μικρή τελετή ο δάσκαλος τους κ. Πατραμάνης Βασίλειος έβγαλε αποχαιρετιστήριο λόγο προς τους αποφοίτους και η διευθύντρια του σχολείου κα. Μπούσια Ζωή ετοίμασε ένα βίντεο με αγαπημένες στιγμές των παιδιών, οι φωτογραφίες που προβλήθηκαν έδειχναν την πορεία των παιδιών τη φετινή χρονιά αλλά και τις στιγμές της καθημερινότητας αυτών ,ξυπνώντας αναμνήσεις και δημιουργώντας συναισθήματα χαράς και συγκίνησης. Έπειτα, όλοι οι δάσκαλοι που ήταν συνοδοιπόροι στην επιτυχή ολοκλήρωση των έξι χρόνων της σχολικής ζωής των παιδιών της Στ’ τάξης στο Δημοτικό Σχολείο, επεφύλασσαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους αποφοίτους της σχολικής χρονιάς 2023-2024. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την παράδοση των Τίτλων Σπουδών από τη διευθύντρια και τον δάσκαλο της τάξης ενώ ένα ξεχωριστό αναμνηστικό δώρο δόθηκε στους αποφοίτους από την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα. Γιαννίτση Βάσω.

Μια πορεία γεμάτη γνώσεις, εμπειρίες, δημιουργικότητα και πρόοδο έφτασε στο τέλος της για τους αποφοίτους της ΣΤ’ Δημοτικού και θα μείνει για πάντα καλά φυλαγμένη στην καρδιά τους! Μια νέα ξεκινάει σύντομα!

Καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά μας και καλή συνέχεια στο Γυμνάσιο!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο