Χριστουγεννιάτικες δράσεις

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου: Η Α και Β τάξη θα επισκεφθούν το Μύλο των Ξωτικών με συνοδούς τις δασκάλες τους, κα Αλεξία Ντίνου (Α τάξη), κα Γεωργία Θεοδώρου ( Α τάξη) και κα Εύη Γκισλή ( Β τάξη). https://milosxotikon.gr/

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου έως Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου: Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου: Ενίσχυση στο Αστέρι της Ευχής – Make A Wish https://makeawish.gr/%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%AE%CF%82/

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου: Η Ε τάξη θα επισκεφθεί με συνοδούς τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων κ. Δημητρίου Παναγιώτη και Φλόκα Βασίλειο το Μύλο των Ξωτικών.

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου: Η ΣΤ τάξη θα επισκεφθεί το ΚΑΠΗ στην Πράσινη Γωνιά και θα ψάλλει τα Κάλαντα Χριστουγέννων . Στη συνέχεια θα παρουσιάσουν σε power point ανάλυση της Εικόνας της Γεννήσεως του Κυρίου, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού του τμήματος κ. Πατραμάνη Βασίλειου.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α’, Β’ και ΣΤ’ τάξεων μαζί με τα νήπια του όμορου Νηπιαγωγείου . Υπεύθυνη, η μουσικός του σχολείου μας κα Γλυκερία Παπαδοπούλου.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου : Face painting από τις μαθήτριες του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων και την υπεύθυνη καθηγήτρια κα Μαχαίρα Κωνσταντίνα, δράση από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου: Τα πρωτάκια και τα δευτεράκια ζυμώνουν και ψήνουν χριστουγεννιάτικα κουλουράκια.

Τα πρωτάκια και τα δευτεράκια μαζί με τις δασκάλες τους, κα Αλεξία Ντίνου και τα κα Εύη Γκισλή, υπόσχονται να κάνουν όλο το σχολείο να ευωδιάσει με τα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια που θα ζυμώσουν και θα ψήσουν!

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου: “Χριστουγεννιάτικο ζαχαροπλαστείο ” Με αφορμή σχετικής δραστηριότητας στο βιβλίο των αγγλικών με συνταγές γλυκών, οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄΄ τάξης μαζί με την εκπαιδευτικό αγγλικής γλώσσας, κας Ζέτας Ευθυμίου, αποφάσισαν να λειτουργήσουν το “Χριστουγεννιάτικο ζαχαροπλαστείο” του σχολείου, φτιάχνοντας και μοιράζοντας τις δικές τους δημιουργίες σε συμμαθητές/ τριες και σε εκπαιδευτικούς! Υπέροχες λιχουδιές, χριστουγεννιάτικες και μη, σε απίστευτες τιμές! Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για καλό σκοπό διαχέοντας έτσι το πνεύμα της δημιουργίας, της αγάπης και της προσφοράς πάντα και παντού!

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου: Χριστουγεννιάτικες κάρτες από τη Γ’ και Δ’ τάξη για καλό σκοπό .

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου : Γιορτή Χριστουγέννων από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ τάξης. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί οργάνωσης της γιορτής : Γ1, κα Ελένη Κατσάρου, Γ2, κα Δήμητρα Γάκη, κα Παπαδοπούλου Γλυκερία- Μουσικός, κα Μαργαρίτα Παπαμιχαήλ- Θεατρολόγος, κα Αθηνά Αναγνωστοπούλου – Εικαστικός.

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου: Χριστουγεννιάτικα δωράκια σε όλα τα παιδιά από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο