Λειτουργία Επιτροπής Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) κάθε Τετάρτη

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 10 Οκτωβρίου 2023 συστάθηκε στο σχολείο μας επιτροπή διεπιστημονικής υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.) η οποία αποτελείται από τα εξής μέλη της σχολικής μονάδας: τη Διευθύντρια του σχολείου, την εκπαιδευτικό Ε.Α.Ε. του Τμήματος Ένταξης (ΠΕ70.50 ΕΑΕ), την Κοινωνικό Λειτουργό (ΠΕ30). Σκοπός της Ε.Δ.Υ. είναι η διερεύνηση και ο εντοπισμός των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών/τριών, η υλοποίηση εξατομικευμένων και ομαδικών δράσεων ενίσχυσης των γνωστικών και ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών καθώς και της συμβουλευτικής και της υποστήριξης των εκπαιδευτικών και των γονέων/κηδεμόνων.

Η Κοινωνική Λειτουργός βρίσκεται στο σχολείο κάθε Τετάρτη και οι συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους γονείς και κηδεμόνες πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση του σχολείου στο τηλέφωνο 24310-25284, τηρώντας πάντα τις αρχές δεοντολογίας και απορρήτου.

(Η ειδικότητα Ψυχολόγου αποτελεί μέλος της Ε.Δ.Υ. Αναμένεται η τοποθέτηση Ψυχολόγου στην Ε.Δ.Υ. του σχολείου στις επόμενες προσλήψεις αναπληρωτών).

Τα Μέλη της Ε.Δ.Υ.

Καρβούνη Αικατερίνη, Κοινωνική Λειτουργός, ΠΕ30

Μπέλλου Αγάπη, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, ΠΕ70.50 ΕΑΕ

ΨυχολόγοςΠΕ23,

https://www.alfavita.gr/sites/default/files/2021-10/s.d.e.y._e.d.y.pdf

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ζωή Μπούσια

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο