Εγγραφές μαθητών & μαθητριών στην Α΄ Τάξη Δημοτικού Σχολείου σχολ. έτους 2024 -2025

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών/τριών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου, για το σχολικό έτος 2024-2025, θα πραγματοποιούνται στο Σχολείο μας από Παρασκευή 1 Μαρτίου έως Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και ώρες 9:10’-10:10’ π.μ. & 11:50’-12:50’ π.μ.

Τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Σχολείου,  περικλείονται από τις οδούς με αρχή τη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Μετεώρων με τη δεύτερη παράλληλη της Μέτωνος προς Καλαμπάκα (αδιέξοδη), Καλαμπάκας, Ηπείρου, Πίνδου, Ασπροποτάμου, Μετεώρων, Δεύτερη παράλληλη της Μέτωνος προς Καλαμπάκας (αδιέξοδη).

Επισημαίνεται ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών αποτελεί ευθύνη όλων μας η πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του COVID-19, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από το ΥΠΑΙΘ και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

Ως εκ τούτου, παρακαλείσθε όπως:

→ Κάνετε χρήση μάσκας προαιρετικά.

→ Προς αποφυγή συχρωτισμού, όλα τα απαραίτητα έντυπα (Αιτήσεις-Υπεύθυνες Δηλώσεις)τα οποία είναι διαθέσιμα στις οδηγίες παρακάτω, είναι προτεινόμενο να συμπληρώνονται στο σπίτι και να προσκομίζονται συμπληρωμένα. Θα παρέχονται ωστόσο και από το Σχολείο.

Οι αναλυτικές οδηγίες/πληροφορίες εγγραφών αλλά και όλα τα απαραίτητα έντυπα-Αιτήσεις :

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις εγγραφές,
απευθυνθείτε στη Διεύθυνση του Σχολείου
Τηλ. επικοινωνίας :  24310 25284

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο