Χριστουγεννιάτικη γιορτή από την Γ΄τάξη

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη χαρά και τον ενθουσιασμό που έφερε η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή της Γ’ τάξης του σχολείου μας. Η αίθουσα γέμισε με γέλια, χαμόγελα και τη ζεστασιά της εορταστικής περιόδου.

Τα θεατρικά έργα που παρουσιάστηκαν από τα παιδιά ήταν εντυπωσιακά. Η σκηνοθεσία και η ερμηνεία τους ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Οι μικροί ηθοποιοί ενσάρκωσαν τους ρόλους τους με πάθος και δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα.

Η μουσική που έπαιζε η κυρία Γλυκερία με το αρμόνιο, πρόσθεσε μοναδική ζωντάνια! Τα μικρά ταλέντα ξεχώρισαν με τις μελωδίες τους, ενώ τα χαρούμενα χορευτικά τους έκαναν όλους να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ερμηνεύσουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και τα κάλαντα Ικαρίας, με ενθουσιασμό και χαρά. Οι φωνές τους γέμισαν την αίθουσα με τη μαγεία των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, δημιουργώντας μία πραγματικά μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα χαράς .

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και τα παιδιά αντάλλαξαν ευχές και χαμόγελα. Η ενότητα και η αγάπη που ένιωσαν όλοι δημιούργησαν ανεξίτηλες αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της τρίτης τάξης μας αφήνει πίσω της μια αίσθηση ζεστασιάς και αγάπης. Οι μικροί μας φίλοι μας έδειξαν ότι η μαγεία των Χριστουγέννων ζει μέσα από την αθωότητα και τη χαρά της καρδιάς τους.

Υπεύθυνοι οργάνωσης γιορτής:

Γ1- Δήμητρα Γάκη

Γ2- Ελένη Κατσάρου

Μουσική: Γλυκερία Παπαδοπούλου

Θεατρική σκηνοθεσία: Μαργαρίτα Παπαμιχαήλ

Εικαστικά- Σκηνικά: Αθηνά Αναγνωστοπούλου

Γερμανικά τραγούδια: Γεωργία Τσιαούση

Αγγλικά τραγούδια: Γεωργία Ευθυμίου

Ηχητικά: Βασίλης Φλόκας, Παναγιώτης Δημητρίου, Ζήσης Ντάφος, Βασίλης Πατραμάνης

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο